Pusle taske og babytøj

Alt hvad man behøver som nybagt mor, er at finde på thatsmine.com – det fandt jeg i hvert fald ud af, da jeg skulle gøre mig klar til min lille nye baby. Vi havde gået i mange år og ventet på at det skulle lykkes at blive gravid, og endelig så skete det – og nu skulle der shoppes ind til den lille ny. Det var her jeg faldt over thatsmine.com hjemmesiden, kog det var også her jeg købte alt det jeg skulle bruge de første måneder efter fødslen, så tøj og pusle tasken og hvad jeg ellers kunne finde på at jeg ikke kunne undvære røg i indkøbskurven. Det var en meget overskuelig hjemmeside, og jeg kunne her være sikker på at jeg kunne finde noget kvalitets tøj indtil min nyfødte var omkring de 3 år.

Pusletasker og andre tasker

Der var ikke den ting jeg ikke kunne få, om det så var til vådservietterne, så var der også en fin indpakning til den. Men min pusle taske, var den jeg var mest glad for, jeg havde altid et underlag og pusletingene med, så jeg ikke skulle lægge min dejlige baby på et eller andet offentligt sted, hvor der havde ligget andre uden at der var blevet gjort rent. Jeg er mega glad for at jeg har fundet denne side, så behøver jeg ikke længere lede efter andre steder hvor jeg kan handle disse ting – de yder en god service, leverer hurtigt, priserne er i orden, og jeg har varen ret hurtigt.