Hjulsæt med fælge og dæk

Nu har jeg lige fået mine nye fælge med dæk hjem fra bigwheels.dk – og jeg må sige at det slet ikke var spor besværligt, tvært i mod – og så var de tillige til en fordelagtig pris, for ikke at sige bedste priser på markedet. Men det gjorde i hvert fald det, at jeg fik købt mine fælge og dæk hos dem. Det var nemt at bestille fælge og dæk der passede lige nøjagtig til min bil, og der var intet at udsætte på leveringen. Nu sidder det nye hjulsæt på min bil, det ser godt ud, og bilen kører upåklageligt på de nye dæk og fælge. Det skal så også lige siges at der fulgte helt nye bolte med, og at bigwheels.dk garanterede for afbalanceringen. Jeg var lykkelig over t jeg kunne få det hele samlet et sted, og ikke flere steder fra.

Bigwheels.dk og deres hjemmeside

De kaldte det Plug and Play, alt fra et sted – og det var nok det jeg faldt for. Det jeg også godt kunne lide var det her med Klik her, for at vælge bilmærke, bilmodel, sommerdæk og størrelse – og vupti, så kom der nogle sæt jeg kunne vælge imellem. Nu er det jo ikke hvert år jeg skal have nye fælge med dæk eller det de kalder komplette hjul – men nu jeg har købt komplette hjul hos dem, er jeg også sikker på at jeg får de dæk jeg skal bruge til vinter også passer til fælgene. Nu har jeg to sæt at skifte imellem.