Grænsehandel hos Otto Duborg

Jeg er rigtig glad for at jeg bor tæt på Tyskland og at jeg har nemt ved at køre over grænsen og handle hos Otto Duborg – mit første bekendtskab med Otto Duborg var på en hjemrejse tur fra Spanien, hvor rejse bussen, holdt ind så vi lige kunne få handlet ind inden vi skulle videre hjem. Siden har jeg været mange gange over grænsen og handlet hos Otto Duborg. Det er ikke svært at forestille sig den ene reol efter den anden der er fyldt med specielle øl og skønne vine fra hele verdenen.

Det der er vist på billedet ligner virkelig www.otto.duborg.dk og deres grænsebutik, så jeg fik lige et flash back da jeg så billedet. Det er så på www.otto-duborg.dk vi handler, det vil sige, at vi bestiller det hele hjemme fra, og så kører vi ind og henter vores bestilling -nemt og hurtigt. Sidste gang vi var nede og handle ved grænsen skulle vi have en stor fest, og vi vidste faktisk ikke hvor meget vi måtte tage med hjem, så det var godt at vi lige fik toldreglerne at vide omkring grænsehandel, så vi ikke havde mere med hjem end vi måtte, og så vi med god samvittighed kunne køre over grænsen igen.
Tysk grænsehandel og din grænsebutik Otto Duborg er noget vi i Sønderjylland bruger ofte, også selvom det ikke lige er øl og vin eller spiritus, for når vi er nede over grænsen, så handler vi alle de ting som vi ved er væsentligt billigere end i Danmark. Der er ikke så meget at spare som tidligere, men hvis man lige kigger sig for, og laver en indkøbsseddel, eller bestiller alle tilbud hjemmefra, så kan det stadig godt svare sig at køre over grænsen, og spare en del penge. Jeg ved dag også at lige pt. er der mange der farter til for at få fat på den billige benzin, og når man så er der alligevel, så er jeg i hvert fald den der lige runder Otto Duborg inden jeg kører tilbage til Danmark igen, og det gør mange andre nok også.