Smagfuld og bæredygtig forplejning til din virksomhed

Forplejning er en vigtig del af enhver møde-, konference eller eventplanlægning, men det kan også være besværligt og tidskrævende at arrangere. Her kommer Vejle Erhvervsforplejningind i billedet. Vi tilbyder et bredt udvalg af velsmagende og bæredygtige retter og bringer det direkte til din virksomhed. Vi er stolte af at samarbejde med vores to køkkener, The Buddha Bowl Project og Lido Café and Catering, for at kunne give vores kunder det bedste fra begge verdener. I dette blogindlæg vil vi fortælle lidt mere om, hvad vi tilbyder, og hvordan vi kan gøre din næste forplejningsplanlægning til en succes.

Vores menu er designet til at passe til enhver smag og enhver lejlighed. Vores økologisk og Green Restaurant certificerede køkken hos Buddha Bowl tilbyder friske, sunde og lækre morgenmads- eller måltidsbowls, wraps, pita, juice og smoothies samt et udvalg af vegetariske og veganske retter. Hvis du leder efter noget mere traditionelt, så kan vores klassiske køkken på Lido Café and Catering levere alt fra stjerneskud og bøfsandwiches til stenovnsbagte pizzaer, pastaer og brunchmenuer. Vi bruger kun de bedste økologiske og bæredygtige råvarer, så du kan være sikker på, at din forplejning er lige så god for jeres smagsløg som for miljøet.

Derudover er vores service helt skræddersyet til din virksomheds behov og ønsker. Vi leverer direkte til jer alle hverdage mellem kl. 8-20, så det er let og enkelt at planlægge forplejning til møder og arrangementer både i hverdagen og aftenstimerne. Vi har også gennemtænkt emballeringer, så alle retter er nemme at nyde, hvor end du er. Samtidig med vores økologiske fokus er vi også bekymrede for, at ingen kommer til at sulte. Derfor har vi sørget for, at vores portioner er store, så dine kollegaer og gæster kan få en god og mættende oplevelse.

Hvis du har brug for en specifik forplejningsmenu, så kan du altid tage kontakt til os direkte på +45 40 57 22 33. Vi samarbejder med vores kunder for at skræddersy menuer, der passer til enhver lejlighed og ligeledes overholder dit budget.

Vores virksomhed er også dedikeret til at mindske og minimere vores samlede miljøpåvirkning. Vi har fokus på bæredygtige emballager og ingredienser, der ikke kun er gode for smagsløgene, men også for jordkloden. Vores team af erfarne kokke og cateringpersonale sikrer også, at vores forplejningsleverancer overholder alle retningslinjer for ernæring og fødevaresikkerhed. Dette er din garanti for, at du kan slappe af og nyde dit arrangement, velvidende at forplejningen er på plads.