Rensning af tag

Mange steder i landet findes der mange huse med tage, hvor de godt kunne trænge til at blive skiftet, når jeg sådan kører forbi – et er så, hvad jeg tænker og et er hvad dem der bor tænker og vil gøre ud af deres hus. Det ser nu i min verden ikke godt ud, når der er mos eller alger på et tag- jeg er mest til de glaserede tage, de ser så fine og rene ud, og jeg har endnu ikke set nogle af disse tage fremstå som værende trængende til en kærlig hånd. Disse tage er selvfølgelig også dyrere at få lagt på, når man bygger sit hus – men det ser nu godt ud.

Tagrens

Man behøver jo ikke købe det nye glaserede tag, og man behøver ikke altid skifte taget, nogen gange er det bare nok at få taget renset. Nu vil jeg jo ikke anbefale nogen selv at kravle op på sit tag og gå i gang med kost og spand. Bor du for eksempel i Nivå, ja så kan man jo bare søge på tagrens nordsjælland, og der vil være professionel hjælp at finde. Kig dig godt for, og vælg nogle med virkningsgaranti, mange års erfaring – og jeg selv ville vælge et sted hvor de reklamerer med Fuld tilfredshed eller pengene tilbage, og så skal de selvfølgelig også være miljø godkendt. Rensr.dk var en af dem der kom frem ved min søgning på nettet. Jeg kender dem ikke, men deres hjemmeside virker professionel, så det er deres arbejde nok også.