Profacto, profacto.dk, Microsoft Dynamics 365 Business Central, ERP, cloud løsning der kombinerer ERP med CRM, til din virksomhed

Profacto, profacto.dk, Microsoft Dynamics 365 Business Central, ERP, cloud løsning der kombinerer ERP med CRM, til din virksomhed. Løsninger som vil gøre arbejdet meget mere produktivt, og ikke mindst kunne være med til at spare en for penge og hjælpe en med at tjene flere penge. Det er alt andet lige noget af det, som mange virksomheder også har brug for at kunne elevere firmaet.

Man får aldrig noget ud af ens online systemer og mekanikkerne der går bag det, hvis det ikke er noget som er skræddersyet for det første, og for det andet noget man kan udnytte til sin fordel. Man bør vide hvorfor det er noget som er godt for virksomheden, eller også har man en it-afdeling til det at gøre det for en. I alle tilfælde ender man ofte med, at skulle investere i det på den ene eller anden måde.

Saml dine aktiviteter et sted i skyen

Microsoft Dynamics 365 Business Central er et værktøj, som man kan implementere i virksomheden, der giver adgang til online cloud-løsning. Her uploader man alle de relevante dokumenter som bruges af forskellige afdelinger i virksomheden. Tiden hvor man rendte fra afdeling til afdeling med memoer, informationer og så videre er ovre. I dag kan man vælge og samle det hele et sted, hvor alle nødvendige personer får adgang til tingene.

Løsninger som denne er også sikret med adgangssikkerhedssystemer, som gør det svært for en og blive hacket. Så når man har med fortrolig og følsom data at gøre, er det også noget som man kan være sikker på ikke ender op i de forkerte hænder. Det kan i sidste ende være et tegn på, at man ser virksomheden nå et nyt sted hen, og man skal bestemt ikke bekæmpe teknologien og mulighederne det tilbyder ens virksomhed i dag. Hvis man ønsker at kunne konkurrere bliver man også nød til at ride bølgen, og få investeret i nogle smarte løsninger som dem man finder her.