Nem og lækkert forplejning til din virksomhed

God mad er en afgørende faktor i produktiviteten på arbejdspladsen. Desværre kan det være besværligt at sikre en varieret og sund forplejning til alle medarbejdere, især hvis man skal arrangere møde-, konference og eventforplejning. Her kommer Vejle Erhvervsforplejning ind i billedet. Vores virksomhed er sat i verden for at gøre det nemmere for virksomheder at bestille lækker og velsmagende forplejning til enhver lejlighed.

Vi tilbyder et stort udvalg af klassiske retter såvel som det bedste fra den bæredygtige og økologiske verden. Vi tror på at vores store sortiment vil imødekomme enhver smag. Samarbejdet mellem vores to køkkener – The Buddha Bowl Project og Lido Cafe og Catering – gør det muligt for os at tilbyde en bred variation af mad og drikke, der passer til enhver begivenhed. Vores Buddha Bowl køkken tilbyder økologiske morgenmads- eller måltidsbowls, pita, burgere, juice og smoothies, mens Lido Cafe og Catering tilbyder en række klassiske retter såsom stjerneskud, tapas, stenovnsbagte pizza/pasta, brunch og bøfsandwich med sovs.

Vores ambition er at lave mad med kvalitets råvarer. Vi bruger økologiske ingredienser, hvor det er muligt, og forsøger altid at reducere vores miljøpåvirkning. Derfor er Buddha Bowl-køkkenet Green Restaurant certificeret og vores Lido Cafe og Catering er i gang med at opnå samme certificering. Vi fremstiller mad med omtanke og er opmærksomme på enhver mulighed for at måle og mindske vores påvirkning på Miljøet.

Vi ved at din arbejdsplads kan have en række forskellige krav, når det kommer til forplejning. Derfor går vi altid den ekstra mil for at sikre, at vores kunder er tilfredse med vores service og vores spisekort. Vi skræddersyr vores løsninger efter dine behov og kan tilbyde mad og drikkevarer, der passer til alle måltider og arrangementer.

Til sidst men ikke mindst, så leverer vi maden direkte til din arbejdsplads. Vi har erfaring med at levere til både små og store selskaber og kan garantere en enkel og problemfri levering. Dette betyder, at du kan fokusere på dit arbejde, mens vi sørger for at levere lækker forplejning til jer.