Møbler til plejehjem

Når man bliver ældre er det endnu mere vigtigt at de møbler man skal sidde i er ergonomisk rigtigt fremstillet – der har altid været møbelfabrikker der har haft denne niche med at fremstille ergonomiske møbler til dels plejehjem eller ældrecentre – men også til private. Da det er en lille niche indenfor møbelindustrien, findes der selvfølgelig heller ikke så mange af dem der har specialiseret sig i de ergonomiske rigtige møbler, men jeg ved at https://reick.dk er en af dem der virkelig har haft succes med deres Otium møbler. Nu har jeg selv tidligere arbejdet på et møbelværk hvor vi leverede ergonomiske møbler til plejehjem og bostederne – så derfor har jeg også en del kendskab til disse plejehjemsmøbler fra https://reick.dk/shop/117-plejemoebler/.
Reick.dk har udover at deres møbler er ergonomisk rigtigt udformet, så har de også formået at gøre dem moderne, og det kan være lidt af en balancegang at får ergonomi og mode til at hænge sammen, men det har Reick Møbler klaret.

Nu er plejemøbler jo mange ting – for man kan også kalde en kontorstol for et plejemøbel, ryggen plejes, hvis stolen er tilpasset ens ryg. Selvfølgelig er der forskel på en kontor stol og så det at lave en indretning af plejecentre – men det samme gør sig gældende – kroppen skal have det godt mens man sidder i en stol eller sofa.
Jeg kan selv rigtig godt lide den stol der hedder Schou Andersen Cirkel/P lænestol – den er smart og støtter godt om omkring lænden – dem har jeg i min spisestue som spisestuestole, også selvom det ikke lige er det der måske er tiltænkt, men jeg sidder bare smaddergodt i dem.
Der hvor jeg tænker møbler til plejehjem, så er det de funktions stole, som man kan indstille, så man også kan sidde og lave sin egen mad i sit køkken – eller de stole hvor man kan få benene op og ligge i vandret stilling når man sidder.