Lær hvad DiSC certificering kan gøre for dig

Hvis du ønsker at øge din forståelse af, hvordan mennesker interagerer og tænker, så er DiSC-certificering den perfekte måde at gøre det på. DiSC-personlighedsvurderingen er et værktøj, der bruges på mange arbejdspladser til at hjælpe medarbejderne med at forstå hinanden bedre og forbedre kommunikation og samarbejde. Lad os tage et kig på, hvad DiSC-certificering kan gøre for dig!

Hvad er en DiSC-personlighedsprofil?

DiSC står for Dominans, Influence, Steadiness og Conscientiousness (dominans, indflydelse, stabilitet og samvittighedsfuldhed). Det er en vurdering baseret på fire forskellige personlighedstræk, der bruges til at måle, hvordan individer interagerer med deres omgivelser og hinanden. Formålet med testen er at hjælpe folk med at få indsigt i deres egen og deres kollegers adfærd, så de bedre kan styre relationerne i deres organisation.

Fordele ved DiSC-certificering

DiSC er et nyttigt værktøj for alle, der ønsker at forbedre deres interpersonelle færdigheder. Ved at tage et officielt certificeringskursus lærer du mere om de fire personlighedsstile, og hvordan de relaterer sig til hinanden i forskellige sammenhænge. Denne viden kan være uvurderlig, når det drejer sig om at forbedre kommunikationen mellem kolleger eller styre kunderelationer. Derudover kan det at blive certificeret på dette område endda åbne op for nye jobmuligheder inden for HR- eller teambuilding.

Sådan bliver du certificeret i DiSC

For at blive certificeret i DiSC-programmet skal du først tage et godkendt kursus: hr uddannelse. Organisationer tilbyder online eller personlige kurser, der underviser i alle aspekter af DiSC-systemet, herunder dets historie, applikationer, vurderinger, rapporter, træningsplaner og meget mere. Når du har gennemført kursusforløbet, skal du bestå en afsluttende eksamen, før du får din officielle certificering.