Hvordan et eventbureau forvandlede vores julefrokost til en magisk fest 

I år besluttede vores virksomhed at hyre et eventbureau (julefrokost københavn) til at planlægge den ultimative julefrokost. Vi ønskede noget særligt, noget der ville gøre denne juletid endnu mere mindeværdig. Vi betroede teamet hos eventbureauet at gøre vores ønsker til virkelighed, og de leverede varen! Her er, hvordan de forvandlede vores kontor til et vinterlandskab. 

De dekorationer 

I det øjeblik vi trådte ind på kontoret på festdagen, blev vi overrasket over, hvor smukt alting så ud. Teamet havde skabt en festlig atmosfære med dekorationer, der var lige til at stå for selveste julemanden. Der var hængt funklende lys op rundt omkring i lokalet, guirlander overalt og endda et par personlige detaljer som strømper med hver medarbejders navn på. Det var virkelig magisk! 

Underholdning 

Enhver god fest har naturligvis brug for underholdning for at holde liv i den. Eventbureauet havde arrangeret nogle sangere til at komme ind og synge festlige melodier i løbet af aftenen. De havde også nogle professionelle dansere med, som gav noget af et show, mens alle nød deres middag. Alle var så imponerede over deres optræden, at det hurtigt blev et af aftenens højdepunkter! 

  

Maden 

Ingen fest ville være komplet uden lækker mad og drikkevarer, og heldigvis for os havde eventbureauet også tænkt på det. De havde arrangeret en buffet med alle mulige sæsonbestemte favoritter som stegt kalkun, kartoffelmos, fyld, tærter – hvad som helst! Og som prikken over i’et serverede de traditionel æggesnaps sammen med varm chokolade og andre festlige drikkevarer. Det var virkelig lækkert!