Fliser og nyt hus

Nu har jeg selv en del børn og børnebørn, og gennem årene har jeg lært, at børn de sviner, og for at gøre det nemt for mig selv og mine børn og børnebørn, så har jeg altid haft fliser i mit hus. Skal jeg anbefale noget til nye familier med børn, så vælg fliser der hvor det giver mening – man kan altid lige have nogle små tæpper liggende rundt omkring, som børnene kan sidde på, hvis der ikke lige er gulvvarme. Men mon ikke der efterhånden er gulvvarme i de fleste nye huse, det tror jeg. Jeg har aldrig været så glad som da jeg fik mine fliser fra danskfliselager.dk – her blev jeg nemlig mødt med en meget god kundeservice, der kunne give mig råd og vejledning i, hvilke fliser der kunne anvendes når man var en familien som hos os.

Fliser og fantasi

Det er kun ens egen fantasi, der sætter grænser for hvilken farve og udformning ens flise gulv skal se ud. Sådan var det også for mig og min familie, da vi byggede vores nye hus. Badeværelset blev bygget efter de fliser vi havde valgt, det er måske den bagvendte måde at gøre tingene på, men det gjorde at vi fik nøjagtig det badeværelse vi ville have. Vi startede i en af danskfliselagers showrooms, og så kom ideerne bare væltende til os. Det samme var det ikke lige med køkkenet, for her vidste vi at vi skulle have hvidt køkken, men det gjorde bare mulighederne større for os.