Flagstænger

Flaget skal hejses, når der er noget at fejre, men der er også faste flagdage som man gerne skal overholde, ikke et krav, men når nu man har en flagstang, bør man også overholde de officielle flagdage. Nu er der jo flere slags flag, og nogle vælger at få sig en vimpel og andre et at de store firkantede flag – og så har vi også lige splitflaget, som vi almindelige mennesker ikke må flage med, men som tilhører de kongelige og offentlige instanser. For at kunne flage, skal man jo have en flagstang, og den skal da også helst være af en super god kvalitet, for den skal kunne holde til de storme og orkaner som vi af og til er begyndt at have her i Danmark. Et af de steder hvor man kan finde en flagstang der passer til ens have, er hos Flagstangsfabrikken.dk, og her kan man også købe det tilbehør og flag som man gerne vil have med samtidig.
Jeg selv stiftede bekendtskab med Flagstangsfabrikken, efter en orkan, hvor min flagstang ikke holdt til det store pres fra vindene, så den knækkede, og måtte erstattes med en ny – heraf også min holdning til at en flagstang skal kunne modstå de store storme uden at knække.

Det ser da også godt ud, med en dejlig hvid flagstang og vores danske flag vejrende højt oppe i luften, og for sådanne mennesker som mig, er det bedst med de vedligeholdelsesfrie flagstænger, da min tid er kostbar, og ikke lige er til at vedligeholde alt for mange ting ved huset. Mange i min omgangskreds, har også flagstænger og flag som de så hejser når der er fødselsdage og andre begivenheder, som de lige vil markere ved at hejse flaget, og for os andre er det så også lige en påmindelse om at der foregår noget indenfor de døre hvor der står et hejst flag ude i haven. Jeg oplever også at der lige for tiden også er mennesker der hejser det ukrainske flag for at udvise deres sympati.