Dyreparker i USA

Der findes mange dyreparker i hele landet, hvor børn kan komme helt tæt på nogle af deres yndlingsdyr. Det kan være en god måde for børn at lære mere om dyreriget på, samtidig med at de har det sjovt. Her er blot nogle få af de bedste dyreparker for børn:

1. San Diego Zoo

San Diego Zoo er en af de mest populære zoologiske haver i landet, og det er der en god grund til. Med over 3.700 dyr på stedet vil børnene have masser at se. Zoologisk have tilbyder også flere børnevenlige attraktioner, f.eks. en klappedyrszoo og en karrusel.

2. Bronx Zoo

Bronx Zoo er en anden god mulighed for børn. Zoologisk have har over 4.000 dyr, hvilket gør den til en af de største zoologiske haver i landet. Ud over at se dyrene kan børnene også deltage i undervisningsprogrammer og rundvisninger bag kulisserne.

3. Henry Doorly Zoo

Henry Doorly Zoo er et af de bedste valg for børn, der elsker dyr. Zoologisk have har over 17.000 dyr, hvilket gør den til en af de største zoologiske haver i verden. Børnene vil også nyde de mange børnevenlige attraktioner, som f.eks. en togtur og en karrusel.