Du kan faktisk være til BDSM?

Måske ryster du på hovet, når du læser vores overskrift her, for du er HELT sikker på, at sådan noget BDSM slet ikke er dig.

Men for det første kan det være, at du slet ikke ved, hvad BDSM egentlig går ud på, og desuden har du måske ikke udforsket dig selv seksuelt nok hverken alene eller sammen med en partner, elsker eller flere på samme tid.

Det er nok fordi, vi er lidt konservative i Danmark med den slags specielt at snakke åbent om det, men det er også lidt pinligt for mange at indrømme, hvad man er til, så man holder det til lukkede fora.

Men det medfører bare, at de fordomme får lov til at vokse, man overdriver, gør grin med det og ikke mindst laver en fortælling om, at det er farligt – hvilket det på ingen måde er.

Og du lever trods alt kun et enkelt liv, så vil du virkelig gå glip af en seksuel nydelse, fordi du er lidt nervøs ved at lære dig selv bedre at kende?

BDSM kan være for alle

BDSM kan nemlig være mange ting, hvor det er alt fra det mere rolige og pirrende til, at det kan være noget, der kan lyde voldsomt og udbasunerende, men hvor det stadig foregår i trygge rammer, hvor man passer på hinanden.

For det er jo spændende at gå til kanten, men det skal gøres sammen med nogen eller nogle, som man har fuld tillid til, hvor man overholder de aftaler, man laver med hinanden.

Atter kan det få en til at tro, at det er farligt, men når du først har prøvet det på egen krop eller ved at se udvalg af sexlegetøj på Uniqueplay.dk og overveje, at det da egentlig ser lokkende ud, så kan det sagtens tænkes, at du finder ud af, at det er lige dig.

Måske skal du bare lige prøve det af, eller du bliver fanget af det; men måske er det også noget, som din (faste) partner tænder på, og den person vil man gerne gøre glad, så man vil som minimum gerne sætte sig ind i, hvad det er for en verden.