Det er virkelig så skønt med isolering af gulv med gulvvarme

Man kan blive helt euforisk, hypnotisk glad og opleve velvære, når man træder ud på et gulv, hvor der er aktiveret varme i gulvet på de kolde dage.
Det gør specielt noget for en, når det er et gulv, som man betræder med bare tæer, og man så kan mærke varmen fordele sig under ens fødder, og den dækker alle områderne til – man vil næsten tage strømperne af for at mærke det, hvis man ikke allerede har taget dem af i forvejen.
På de virkelig kolde dage går man ligefrem efter at sætte sig ned og næsten lægge sig på sådan et varmt gulv, fordi der er koldt i de andre rum, der ikke er isolerede på samme måde endsige har varme i gulvet.
I gamle dage var den slags forbeholdt få lokaler, hvis ikke kun et enkelt da udelukkende blev varmet op, for det var dyrt, og det var svært at lægge. Men sådan er det ikke i dag, hvor man bare kan kigge nærmere på https://olgulve.dk/varmegulve/ for at blive klogere på, hvordan man kan gøre det nu om dage.

Man ville ellers savne gulvvarmen

Man har endda eksempler på, hvordan folk ville sove på gulvet med varme i, så længe man havde et underlag – men det skulle så også være ret så tyndt, så man fik varmen nok op til kroppen; og man kunne endda planlægge den slags i god tid, så underlaget var varmt nok, når man endelig skulle sove. Og dette sted kunne endda være på badeværelset!
Før i tiden kaldte man det også luksus, at man kunne have isolering af gulve med gulvvarme i, for det var specielt ikke alle, der havde den mulighed.
Vores forfædre for bare en del årtier siden ville misunde os nu om dage, hvor ikke alene vores hjem er blevet bedre isolerede, men hvor gulvene netop har fået installeret gulvvarme.
Vi skal bare omfavne, at den slags nu om dage kan lade sig gøre, for det komme kun til at blive endnu mere udbredt i fremtiden, kan man godt spå om allerede nu.