Derfor skal du inddrage en boligadvokat i din bolighandel

Få styr på dine juridiske dokumenter i bolighandlen

Mange tænker udelukkende på købskontrakten, når de går ind i en bolighandel, og selvom den selvfølgelig også er en væsentlig faktor, er der mange andre papirer, som du også skal have hundrede procent styr på, før du sætter din krusedulle på papiret.

Sikkerhed i dit køb: bolighandel advokat

Den bedste måde at få ro i maven og være sikker i sin beslutning er at få en rådgiver med til bordet – en rådgiver, som er på din side og udelukkende din side. Hvor en ejendomsmægler ofte også sidder med sælgers (og egne) interesser i baghovedet, kan du være sikker på, at en advokat med speciale i bolighandler har din situation i fokus.

Personlig rådgivning er essentielt

Med den rigtige advokat får du det ekstra blik på papirerne, som kan være afgørende for din beslutning. Hvad end du er på markedet for en bolighandel til dig selv eller til erhverv, er det vigtigt, at du har et fuldstændigt overblik over, hvad du går ind til. Ved du fx, hvad tilstandsrapporten siger? Ved du, hvordan du kan forhandle på prisen (eller andre forhold) ud fra tilstandsrapporten?

Det bedste er altid at være forberedt. Hvis du ved, at taget skrænter, eller at fyret synger på sidste vers, ved du, hvad du går ind til. På den måde kan du tage dine forholdsregler og være klar på at forbedre dem. Det er altid meget bedre end at blive overrasket, og med en advokat som hjælp i bolighandlen forøger du chancen for en fair handel.