Bæredygtige blomster buketter der holder længe

Bæredygtige buketter eller blomster er blomster der er dyrket i det fri, og ikke er behandlet med pesticider. Så på en eller anden måde kan man vel også kalde dem økologiske blomster buketter. Det jeg selv godt kan lide ved disse buketter, er at de kan holde sig i op til 6 måneder, og så skal de ikke engang stå i vand – lige mig, der er en klovn til at skifte vandet i mine vaser. Det må da være en oplagt ide, at i de store virksomheder hvor man godt kan lide at have friske bloster stående, at det så var disse Klima venlige buketter fra livingflowers.dk der stod, og ikke dem der skulle skiftes hver uge. Mange små erhvervsdrivende, har også en buket eller blomst stående, der hvor man byder kunderne velkommen, og det gør rummene lidt mere hyggelige.

Bæredygtige Blomsterbuketter

Hvad vil det sige at en blomsterbuket er bæredygtig – det jeg har fået ud af det, er at det er blomster der er dyrket i det fri, og ikke i et drivhus. Hvem kunne så have gavn af disse bæredygtige buketter, det tror jeg alle kunne, ung som gammel, til sig selv eller som en gave, til privat eller virksomhed, mulighederne er mange. Jeg selv ville da blive glad for en buket der kunne holde sig i op til 6 måneder, og hvis det gælder for mig, gælder det nok også for alle andre der kan lide at få en buket i gave, eller give en buket i gave.